Ingrediente:
Blat:
4 oua
4 linguri zahar
1 lingura cacao
7 linguri faina
1 lingurita praf de copt
Crema:
100 gr ciocolata Poiana
100 ml frisca
100 gr nuca macinata
50 gr unt
Glazura:
200 gr ciocolata Poiana
50 ml frisca
creioane colorate cu glazura de zahar de la Dr Oetker
bombonele colorate
Mod de preparare:
Blat:
Batem albusurile spuma la care apoi adaugam zaharul si mai apoi galbenusurile.Incorporam faina, praful de copt si cacaua.
Punem copozitia in forme speciale de copt in forma de lalea si ou. Cand sunt coapte se scot, se lasa sa se raceasca. Inainte de a fi umplute se taie partea bombata pentru a sta frumos pe platou.
Crema:
Ciocolata se pune impreuna cu frisca pe foc pentru cateva minute pentru a se topi ciocolata.Se da deoparte, adaugam untul si nuca macinata.Se lasa crema la rece dupa care se mixeaza.
Taiem lalelele pe jumatate , le umplem cu crema si le montam la loc.
Deasupra glazuram cu ciocolata topita la care adaugam putina frisca.Decoram cu ajutorul creioanelor cu glazura de zahar de la Dr.Oetker.
Acest cazinou românesc princess cazino este uimitor, oferind bonusuri spectaculoase și posibilitatea de a juca în modul demo pe sloturile preferate.