Prajitura cu branza dulce si cirese

 

Ingrediente:

5 oua

200 gr zahar

250 gr faina

2 linguri cacao

1 praf de copt

100 gr unt topit

Umplutura de branza:

400 gr branza dulce de vaci

6 linguri zahar

50 gr amidon

1 lingura smanatana

3 oua

100 gr ciocolata alba razuita

300 gr cirese fara samburi

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma la care se adauga zaharul. Batem pana cand zaharul este topit. Adaugam la compozitie si galbenusurile amestecate cu untul topit. La aceasta compozitie adaugam faina, cacaua si praful de copt.

Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor  10 min la 180ºC. Dupa cele 10 min se pune peste blat amestecul de branza peste care se pun ciresele. Dam din nou tava la cuptor si se coace in contiunare inca 35 min.

Dupa ce prajitura este rece deasupra se poate rade ciocolata alba .

Please follow and like us:

Lasă un răspuns