Stiuca nu este un peste pe placul tuturor deoarece este un peste cu multe oase. Chiar daca e asa, mie imi place si mai ales imi place pentru ca are carnea slaba.
Aceasta stiuca am ales sa o gatesc pe un pat de legume proaspete la cuptor.
Ingrediente:
1 stiuca de aprox. 600 gr
4-5 rosii
1 morcov
300 gr ciuperci proaspete
1 ardei gras
sare si piper
3-4 catei de usturoi
cateva crengute de cimbru proaspat
ulei de masline
Mod de preparare:
Stiuca curatata bine se sareaza si se pipareaza.
Legumele taiate felii se aseaza in tava in care am pus putin ulei de masline. Saram si legumele si deasemeni presaram si piper proaspat macinat. Asezam pestele peste legume, mai stropim cu putin ulei.
Acoperim tava cu hartie de copt si folie de aluminiu.
Dam la cuptor pentru 35-40 min la 180° C.