Uneori mai folosesc diferite mixuri de la Dr.Oetker la pregatirea retelor mele.
Am ales un „Mix pentru saratele si covrigei” si am pregatit o tarta sarata cu branza. Combinatia de branza sarata cu pere mi se pare grozava, deci am pus si cateva felii de pere deasupra.
Ingrediente:
1 pachet mix pentru saratele si covrigei Dr.Oetker
1 ou
100 gr margarina
2 linguri otet
50 ml apa
1 plic drojdie Dr. Oetker
450 gr branza de vaci
2 linguri parmezan ras
1 ou
1/2 lingurita fulgi de cili
Mod de preparare:
Pregatim varianta pentru covrigei a mixului. Lasam aluatul deoparte si pregatim umplutura de branza.
Amestecam cele doua feluri de branza cu oul si cu fulgii de cili.
Am intins aluatul de covrigei si l-am asezat intr-o forma de tarta. Crema de branza se intinde in strat uniform.
Deasupra aranjam felii de pere.
Dam la cuptor la 180 C pentru 35 min. Lasam sa se racoreasca in cuptor.