Tarta sarata cu branza si pere

Uneori mai folosesc diferite mixuri de la Dr.Oetker la pregatirea retelor mele.

Am ales un „Mix pentru saratele si covrigei” si am pregatit o tarta sarata cu branza. Combinatia de branza sarata cu pere mi se pare grozava, deci am pus si cateva felii de pere deasupra.

Ingrediente:

1 pachet mix pentru saratele si covrigei Dr.Oetker

1 ou

100 gr margarina

2 linguri otet

50 ml apa

1 plic drojdie Dr. Oetker

450 gr branza de vaci

2 linguri parmezan ras

1 ou

1/2 lingurita fulgi de cili

Mod de preparare:

Pregatim varianta pentru covrigei a mixului. Lasam aluatul deoparte si pregatim umplutura de branza.

Amestecam cele doua feluri de branza cu oul si cu fulgii de cili.

Am intins aluatul de covrigei si l-am asezat intr-o forma de tarta. Crema de branza se intinde in strat uniform.

Deasupra aranjam felii de pere.

Dam la cuptor la 180 C pentru 35 min. Lasam sa se racoreasca in cuptor.

Tarta sarata cu branza si pere
Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns