Bagheta umpluta

Acest aperitiv este destul de usor de facut, foarte verstil, deoarece nu este obligatoriu sa repectam o cantitate anume dintr-un ingredient sau chiar ingredientele in sine. Putem alege dupa bunul plac ce vom pune in compozitie.

Eu am ales sa fac o crema de branza, putin sarata la care am adaugat ardei si mezeluri.

Ingrediente:

2 bahete

200 gr crema de branza

200 gr branza sarata cremoasa

2 linguri smantana

1 ardei gras rosu

1 ardei gras galben

4-5 cepe verzi( doar frunzele)

200 gr salam picant

Mod de preparare:

Branza sarata se paseaza bine, se adauga smantana si crema de branza.

Ardeii se taie cubulete, ceapa verde se taie marunt si de asemeni salamul se taie cubulete. Adaugam toate acestea in crema de branza si mai putem adauga sare daca credem ca mai este nevoie.

Bagheta se taie in jumatate pentru a fi mai usor de scobit. Se scoate usor cu lama cutitului tot miezul, fara sa rupem bagheta.

Umplem interiorul cu amestecul de branza, apasam usor continutul pentru a nu ramane goluri. Se impacheteaza in folie alimentara si se lasa cateva ore la rece.

Se feliaza doar inainte de servire.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns